Πιστεύω στην ομάδα.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League, με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι έτοιμοι για μία δύσκολη πρόκληση.

Οι Βαυαροί αισιοδοξούν ότι παρά τις δυσκολίες που έχει η αποστολή τους μπορούν να τα καταφέρουν και να πανηγυρίσουν μία μεγαλειώδη πρόκριση, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρονται στο 2.37 στο πάμε στοίχημα.

Εξάλλου, έχουν αποδείξει ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, με το ενδεχόμενο αυτό να το πράξει και σήμερα στο «Καμπ Νου» παίρνοντας το διπλό να προσφέρεται στο 5.00.

«Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχει αποκλείσει δύο πολύ μεγάλες ομάδες στα νοκ-άουτ, μέχρι στιγμής.

Ξέρουμε τις δυνατότητές τους. Έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και ειδικά το να είναι αμυντικός και να μαρκάρεις τον Λιονέλ Μέσι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.

Αλλά είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω στην ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε εκεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Γερμανίας, Τόμας Μίλερ.

Το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι «μπλαουγκράνα» με 2-0 σ’ αυτό το πρώτο παιχνίδι προσφέρεται στο 8.00, ενώ η νίκη της Μπάγερν με 1-0 προσφέρεται σε απόδοση 12.00 στιςεταιρίες στοιχήματος.

Leave a Reply