Ένας σουηδικός «έρωτας» για τον Μίτσελ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίτσελ Γκονζάλες για τον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο γνωρίζει απ’ όταν ο ίδιος βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού (οι «ερυθρόλευκοι», παρεμπιπτόντως, προσφέρονται στο 8.50 στα προγνωστικά over για να κερδίσουν την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League) και νυν της Μαρσέιγ φαίνεται πως είχε εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Σουηδού φορ και της θυμάται ακόμη και τώρα που βρίσκεται στη Γαλλία.

Αυτό το καταλαβαίνει κανείς εύκολα από το γεγονός ότι χαρακτηρίζει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ως τον καλύτερο στην Ελλάδα.

«Είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα. Δεν αρκείται μόνο στο σκοράρισμα, αλλά βοηθάει σε πολλούς τομείς. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, ξέρει πώς να κινηθεί και εκτός περιοχής και πώς να βρει τους συμπαίκτες του» τόνισε ο Μίτσελ σε γαλλικό μέσο.

Εξάλλου, η Μαρσέιγ (προσφέρεται στο 29.00 για να φτάσει στο τρόπαιο στο Europa League) είχε κινηθεί για την απόκτηση του Μπεργ το περασμένο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να επανέλθει τον προσεχή χειμώνα.

Πάντως, οι Μασσαλοί δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στο Championnat, μετρώντας τρεις πόντους σε τέσσερα ματς, με το ενδεχόμενο πλέον να κατακτήσουν τον τίτλο στη Ligue 1 να προσφέρεται στο 101.00.

Leave a Reply