Έχασαν το πλεονέκτημα οι Μπουλς, θέλουν να το ξανακερδίσουν.

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς απάντησαν στο break που είχαν δεχτεί από τους Σικάγο Μπουλς στον πρώτο αγώνα της σειράς για τα πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ και τώρα τους υποδέχονται με στόχο το 3-2.

Άλλο ένα κλειστό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε προχθές, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να βάζει την υπογραφή του και να δίνει στην εκπνοή τη νίκη στην ομάδα του με 86-84.

Τώρα, οι Καβαλίερς θα επιδιώξουν να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο και παράλληλα το προβάδισμα για τους τελικούς της Ανατολής.

Θεωρητικά, για απόψε, είναι το φαβορί, με το ενδεχόμενο αυτό να επιβεβαιωθεί και στο παρκέ και οι ίδιοι να κερδίσουν καλύπτοντας παράλληλα και το στοιχηματικό χάντικαπ των 5.5 πόντων των αντιπάλων τους να προσφέρεται στο 1.86 στα προγνωστικά.

Οι Σικάγο Μπουλς, από την άλλη πλευρά, απώλεσαν το break που είχαν κάνει την περασμένη Δευτέρα στο Κλίβελαντ και ταυτόχρονα την ευκαιρία να πάρουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Τώρα, λοιπόν, καλούνται να πετύχουν ακόμη ένα διπλό στην έδρα των αντιπάλων τους, για να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν μεθαύριο στο γήπεδό τους στο 4-2.

Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι στο να υπερασπιστούν, ανεξαρτήτως τελικού σκορ, το στοιχηματικό χάντικαπ των 5.5 πόντων στον σημερινό αγώνα; Το ενδεχόμενο αυτό προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στις εταιρίες στοιχήματος.

Leave a Reply