Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε ανταγωνιστικά απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

H Μονακό «κόλλησε» στο 0-0 υποδεχόμενη τη Γιουβέντους στο Πριγκιπάτο στον δεύτερο προημιτελικό, αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό της.

Οι Γάλλοι έχοντας ηττηθεί στο Τορίνο με 1-0 στον πρώτο αγώνα δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, με τον προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ να παραμένει περήφανος για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία.

Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Μπάγερν Μονάχου τον τίτλο του Champions League τη φετινή σεζόν προσφέρεται σε απόδοση 2.87 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

«Είμαστε απογοητευμένοι αλλά υπερήφανοι. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε ανταγωνιστικά απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μετά από τις εμφανίσεις μας στο Champions League πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας και να σιγουρέψουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη της επόμενης σεζόν.

Εκπροσωπήσαμε επάξια την Γαλλία και το Μονακό. Τώρα πρέπει να χαλαρώσουμε σωματικά και πνευματικά. Στόχος μας είναι συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Θα καταφέρει η Γιουβέντους μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του θεσμού να φτάσει στην κορυφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει τον τίτλο του Champions League φέτος να προσφέρεται στο 9.00 στο στοίχημα;

Leave a Reply