Ο στόχος μου είναι να γυρίσω πίσω δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Τι κι αν είναι τραυματίας εδώ και αρκετό διάστημα, ο Μίκελ Αρτέτα ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ.

Ο 33χρονος Ισπανός άσος είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, καθώς οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τον ίδιο να θέλει να μείνει στους «κανονιέρηδες».

Ο Αρτέτα ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έναν τραυματισμό, που τον έχει αφήσει εκτός, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να πτοεί ούτε τον ίδιο, ούτε την ομάδα, την ώρα που το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει η Άρσεναλ στην αποψινή αναμέτρηση με την Ρέντινγκ για το FA Cup προσφέρεται σε απόδοση 1.28 με τα προγνωστικά στοιχήματος να είναι υπέρ της..

«Ο στόχος μου είναι να γυρίσω πίσω δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Όσο έχουν έτσι τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω στο σύλλογο με τη σχέση που έχω αναπτύξει εδώ και τον σεβασμό που μου δείχνουν όλοι. Τον Μάιο, όταν όλα θα είναι καλά, θα καθίσουμε και θα συζητήσουμε την ανανέωση και θα πάρει πέντε λεπτά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος άσος.

Ο Μικέλ Αρτέτα (Mikel Arteta) είναι Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1982 στην πόλη Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία. Αγωνίζεται στο Αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την ομάδα της Άρσεναλ.

Ο Αρτέτα ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρά τμήματα της Μπαρτσελόνα στη ηλικία των 15 ετών, απέτυχε όμως να ενταθεί στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, και έτσι πήγε δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2000. Εκεί κατάφερε, στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε, να έχει 31 συμμετοχές και 2 γκολ

Ο Αρτέτα έχει αγωνιστεί με τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας με την Εθνική ελπίδων έχει αγωνιστεί 12 φορές και σκόραρει 2 γκολ.Δεν έχει κληθεί ακόμα στην Εθνική αντρών της Ισπάνίας.Σύντομα θα είναι νόμιμο να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας σύμφωνα με τους κανόνες που έχει θεσπίσει η ΦΙΦΑ.

Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και μοντέλο Λορένα Μπερνάλ και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Γκάμπριελ.

Θα καταφέρει η Ρέντινγκ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Άρσεναλ;

Leave a Reply