Όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα υγρά αναπλήρωσης

Υγρά αναπλήρωσης αποκαλούνται τα υγρά που περιλαμβάνονται στα ανταλλακτικά πιπάκια  που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Θα βρείτε τα υγρά αναπλήρωσης  σε διαφορές ποιότητες, γεύσεις και μεγέθη. Συγκεκριμένα, θα τα βρείτε σε φιαλίδια των 10ml, 30ml και 50ml.

 

Στην αγορά  υπάρχει τεράστια ποικιλία γεύσεων όπως  υγρά αναπλήρωσης με γεύση φρούτων,  μήλο, εσπεριδοειδή, κεράσι, σταφύλι, βατόμουρο,  θα βρείτε  επίσης τη γεύση του αγαπημένου σας γλυκού όπως σοκολάτα και τιραμισού, τη γεύση του αγαπημένου σας καφέ όπως  cappuccino, Irish coffee, java coffee  και άλλες γεύσεις όπως   cookies, ice mint,κανέλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε υγρά με γεύση πούρου ή διαφόρων brands παραδοσιακών τσιγάρων, όπως της Marlboro.

 

Είναι πιο οικονομική λύση, να χρησιμοποιείτε υγρά αναπλήρωσης παρά να αντικαθιστάτε συνεχώς τα ανταλλακτικά φίλτρα. Εκτός αυτού η χρήση υγρού αναπλήρωσης πολλαπλασιάζει την ποσότητα του παραγόμενου ατμού και έτσι αυξάνει την απόλαυσή μας.

 

Τα υγρά αναπλήρωσης περιέχουν ουσίες  που χρησιμοποιούνται σε τρόφιμα και καλλυντικά.

Αρχικά περιέχει σε ποσοστό μεγαλύτερο από 70% προπυλενογλυκόλη, μία ουσία που οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί αποδεικνύουν ότι είναι   ακίνδυνη και ασφαλής και μάλιστα παρουσιάζει και μικροβιοκτόνο δράση σε ανθρώπους και παιδιά.

 

Εκτός από την προπυλενογλυκόλη, τα υγρά αναπλήρωσης περιέχουν νερό, γλυκερίνη και άρωμα κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα το οποίο και δημιουργεί τη γεύση. Οι αρωματικές αυτές ουσίες είναι οι ίδιες που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική για να δώσουν ιδιαίτερη γεύση στα τρόφιμα και στα γλυκά ενώ είναι πιστοποιημένες για χρήση και πωλούνται ελεύθερα στην αγορά.

 

Οι διαφορετικές γεύσεις των υγρών αναπλήρωσης ενεργούν με διαφορετικό τρόπο. Τα επιστημονικά αποτελέσματα όμως,  αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια σημαντική μείωση των βλαβερών  επακόλουθων, εξαετίας   της απουσίας καύσης και την ανυπαρξία πίσσας  Έτσι λοιπόν αυτά τα δεδομένα κάνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρα ως μια λιγότερο επιβλαβής  εναλλακτική λύση καπνίσματος, ιδιαίτερα αν το συγκρίνουμε με το κάπνισμα παραδοσιακών προϊόντων καπνού.

Leave a Reply